Make your own free website on Tripod.com
Home | Maklumat & Berita Sureco | Kajian Mengkudu | Tips Berjaya | Prakata dari Barisan Pengarah | Produk & Khasiat | Senarai Harga Produk | Plan Pemasaran
Produk Dan Khasiat 1
Produk Kesihatan Sureco

Sureco Spirulina adalah makanan tambahan yang mempunyai banyak khasiat, Campuran Spirulina, Cendawan Merah, Madu Dan Mengkudu.
Harga Yang Murah Dan Amat Berkesan ....
 
 

Sureco Spirulina ( Makanan Tambahan )
produk3.jpg
 
SURECO SPIRULINA ( MAKANAN TAMBAHAN TERUNGGUL )

  Makanan Terunggul Spirulina yang dihasilkan oleh rakyat Malaysia adalah Bersih Dan Halal, Kenapa dikatakan bersih ? Spirulina yang dihasilkan dimalaysia adalah melalui kaedah saintifik mengikut formula baru penanamannya, Spirulina yang diImport dari luar negara ternyata menggunakan baja yang tidak begitu baik untuk kesihatan malah ada yang ditanam dikawasan penternakan KHINZIR. Pelbagai Kajian oleh ramai saintis mengenai spirulina Luar negara boleh anda ketahui dengan cara menggunakan Search Engine ( TAIP PERKATAAN ) " Spirulina Pig Waste "

 Sureco Spirulina adalah dalam bentuk cecair dan mudah dihadam tanpa kehilangan zat-zat yang penting didalamnya. Sureco Spirulina adalah hasil campuran Spirulina asli, Madu lebah asli dan Cendawan merah.

 1 camca besar diminum semasa perut kosong atau boleh dicampurkan dengan setengah cawan air sejuk. TANPA BAU YANG KURANG MENYENANGKAN

 

KHASIAT SURECO SPIRULINA.
* Merawat penyakit Kencing Manis, DArah Tinggi Buah Pinggang, Migren, Kanser,  Gastrik, Radang Hati, Radang Paru-paru, Lukemia, Anemia, HIV, Parkinson, Tyeroid, Buasir, Asma (Lelah), Gout, Mempercepatkan penyembuhan luka-luka dalaman, Melecur, Sakit sendi.
* Baik untuk ibu mengandung, Ibu menyusukan anak, ibu lepas bersalin.
* Amalan untuk pertumbuhan minda dewasa dan kanak-kanak - Tonik otak.
* Melancarkan perjalanan darah, Memebersih usus, Menguatkan sistem ketahanan    badan, Menyegar kan tubuh.
* Mencantikkan kulit, Awet muda, Melegakan batuk, mengeluarkan kahak, sindrom putus haid.
*Merawat luka luaran.

 

 

Enter supporting content here